24 maart – Halve marathon Lier

Zondag sta ik aan de start van de halve marathon in Lier. De eerste wedstrijd van het seizoen. Ik heb wel behoorlijk wat twijfels … Heb ik onvoldoende getraind ? Tsja, eigenlijk wel. Mijn woon-werk verkeer zorgt er wel voor dat ik elke week minimum 7 uur train, maar daar blijft het dan ook bij … geen gerichte trainingen, geen intervaltrainingen, … Het aantal loopkilometers laat ook flink te wensen over. Enkel de laatste twee weken kom ik aan een mooi aantal kilometers, maar ik heb op training nog steeds niet de volle 21 kilometer gelopen. Mijn snelheid op training is niet echt denderend (of zo voelt het toch …).

En toch wil ik er een mooie wedstrijd van maken. Hoewel ik bij de vooruitzichten voor 2013 de uitspraak deed om de halve marathon in 1u20 te lopen, lijkt me dit toch te ambitieus. Zolang ik binnen het anderhalf uur aan de finish sta ben ik tevreden. Er komen nog veel wedstrijden dit seizoen waar ik me wel zal voor klaarstomen!

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

dirkreply
maart 22, 2013 at 19:01

zal je zeker lukken jeroen

Een reactie achterlaten