Seizoen 2013 – vooruitzichten

Midden februari, tijd om even een blik in de toekomst te werpen. Wat brengt 2013?

Momenteel staat het trainen op een laag pitje … beperkt tot woon-werkverkeer … geen tijd, geen zin, …

De eerste helft van het jaar zal de focus voornamelijk op het lopen liggen. In maart ben ik van plan te starten in de 10 mijl van Wommelgem en het BK halve marathon in Lier. Ondanks het beperkte trainen, leg ik de ambitie toch behoorlijk hoog. De 10 mijl moet binnen het uur, de halve marathon binnen 1u20. Een maand later wil ik voor het eerst starten in de 10 miles van Antwerpen. Lopen door de twee tunnels, een massa volk, tonnen sfeer, ik kijk er nu al naar uit!

Verder wil ik deze keer echt pieken naar de Powerman in Geel. Vorig jaar met beperkte training en net een paar weken oververmoeidheid achter de rug, en toch als 28ste van de 176 gefinished in 2u54. Dit jaar wil ik hier zeker vijf minuten van af krijgen én finishen binnen de top-20.

Of er opnieuw een overwinning komt, is een andere vraag. Ik hoop van wel, maar dan zal opnieuw alles moeten meezitten. Misschien pieken naar de Knoesselloop 2013 🙂

 

 

Een reactie achterlaten