Ironman Nice geannuleerd

Ook geen Ironman Nice, focus verschuift naar het najaar

Afgelopen week heb ik alweer slecht nieuws gekregen, na de Ironman 70.3 Venice – Jesolo gaat nu ook de Ironman Nice 2021 niet door. Reden? Door corona zijn de regionale verkiezingen in Frankrijk verplaatst naar 13 – 20 juni waardoor de Ironman niet mag/kan doorgaan… Op een paar weken tijd zie ik mijn hele voorjaar in duigen vallen, wat een domper.

Ironman Nice

De Ironman Nice zou normaal doorgaan op 13 juni. De goesting en de verwachtingen lagen torenhoog. Dit was mijn enige kans om me te kwalificeren voor de Ironman World Championships in Kona van 2021 (als die al zal doorgaan…), dus ik ben toch wel behoorlijk teleurgesteld… en hoewel ik me soms begin af te vragen waar ik de motivatie moet blijven halen, ben ik niet bij de pakken blijven zitten.

Belgisch kampioenschap in Menen

Aangezien de Ironman Cascais pas in oktober plaats vindt, ben ik op zoek gegaan naar een waardig alternatief. Als corona het toelaat (fingers crossed), sta ik op zondag 22 augustus 2021 aan de start van het Belgisch Kampioenschap halve triatlon in Menen. Lekker dichtbij, dus als je tijd en zin hebt, kom zeker supporteren! Ik ga er alvast voor, mijn volledige focus en motivatie zijn nu gericht op het BK.

Een reactie achterlaten