Haasje over #IROMAN70.3 Luxembourg – #IRONMAN Cascais

Corona stelt heel wat sporters mentaal op de proef … dat de IRONMAN 70.3 Luxembourg (14 juni) zou uitgesteld worden, was al vrij snel duidelijk … maar nooit had ik gedacht dat ook de IRONMAN Cascais (26 september) verplaatst zou worden naar een later tijdstip. Dat was toch wel even een mentale domper …

Dit jaar had ik slechts twee wedstrijden geselecteerd. Twee wedstrijden waar ik aan de start zou staan met een torenhoge ambitie. Al meer dan een half jaar werk ik hier naar toe en ik voel dat ik klaar ben om deze ambities waar te maken. Maar nu is het dus wachten… en hopen dat de extra maanden extra kracht en snelheid brengen.

De IRONMAN 70.3 Luxembourg zal nu plaats vinden op 11 oktober 2020 en de IRONMAN Cascais is uitgesteld naar 7 november 2020 (fingers crossed). En zoals altijd, hoe meer supporters, hoe meer vreugd :).

Een reactie achterlaten