Einde seizoen…

Vandaag is er een wielerwedstrijd in Wetteren waaraan ik wou deelnemen, maar helaas heb ik de afgelopen weken niet de moed gehad om echt te trainen… Enkel woon – werkverkeer… Dus starten lijkt me niet zo een wijs besluit…

Trouwens, waar blijft de zin om te trainen? Nu de vakantie alweer enkele weken voorbij is, slaat de vermoeidheid weer toe…  En daarmee verdwijnt de zin om te sporten. Aan het fietsen naar mijn werk beleef ik nog wel plezier, maar het is zo lastig om mijn loopschoenen aan te trekken.

Ik denk dat ik een punt achter dit seizoen zet, een seizoen om snel te vergeten! Het wordt de teneur van het jaar: ook de Knoesselloop van volgende week zal ik maar aan mij laten voorbij gaan…

image

Ik hang mijn fiets (en mijn loopschoenen) voor dit jaar aan de haak…

Een reactie achterlaten