Einde seizoen, conditie steeds beter…

Het klinkt misschien contradictorisch, maar nu het einde van het seizoen nadert, wordt mijn conditie steeds beter. In vergelijking met enkele weken terug, trap ik nu enkele tandjes zwaarder met dezelfde hartslag. Ook het lopen gaat steeds beter. Voorlopig blijft het bij rustige tempotrainingen, maar ik voel dat mijn snelheid toegenomen is (normaal zou ik dat kunnen meten, maar mijn polar rcx5 gps is verdronken tijdens de triatlon in Viersel… Het plan is om vanaf oktober enkele intervaltrainingen in te lassen, als ik die goed verteer kan ik met een gerust gemoed toewerken naar 2014. En hopelijk wordt dat een jaar waarin ik mezelf kan tonen als duatleet!

Dit jaar heb ik immers elke duatlon moeten skippen wegens ziekte, en ook het Belgisch kampioenschap van komende zondag laat ik aan mij voorbijgaan. Mijn lopen is nog niet van het niveau om mee te doen aan een wedstrijd. Als ik dit jaar toch nog start in een wedstrijd, zal het een wielerwedstrijd zijn. Gewoon uitrijden zou dan al een succes zijn.

Een reactie achterlaten