Eindelijk op de goede weg

De vakantie heeft deugd gedaan, zoveel is zeker. De ziektekiemen zijn weggebrand door het zonnige weer en met de vermoeidheid gaat het ook de goede kant op. Tijd om opnieuw sportieve doelen te stellen.

Vorige week heb ik eindelijk nog eens meer dan tien uur gesport (de eerste keer dit jaar …). Hoewel het voornamelijk woon-werk verkeer was, heb ik toch de tijd gevonden om ook ’s avonds er één keer met de fiets op uit te trekken. Ik heb zelf de moed gehad om in het zwembad te springen en een halve kilometer te zwemmen. Behoorlijk stroef en traag, maar het is een (nieuwe) start.

Voor het eerst sinds lang heb ik ook mijn loopschoenen opnieuw aangetrokken. Vijf kilometer op een laag tempo: amper 12 km/uur, dus er is nog veel werk voor de boeg. Hopelijk ben ik nu eindelijk op de goede weg, dan kan ik misschien nog een mooie prestatie neerzetten in het najaar.

Een reactie achterlaten