Let the games begin! #tacxNeo #zwift #watt #indoorcycling #FMTEAM

Ik weet het, winter is coming, de dagen worden steeds korter, regen en kou alom aanwezig, en toch geen winterdipje dit jaar, integendeel! Dankzij mijn trainingsschema van het #FMTEAM blijven we gemotiveerd!

Ik blijf me steeds weer verbazen hoe wetenschappelijk het er aan toe gaat. Waar ik vroeger gewoon ging fietsen om kilometers te malen, gaat het er nu wel wat anders aan toe: WATTAGE is het keyword! Op basis van de kracht die ik trap, wordt mijn trainingsschema bepaald, met als doel om steeds meer wattages te kunnen trappen. En die trainingen zijn best wel pittig, de laatste drie dagen heb ik meer afgezien dan het volledige voorbije jaar…

Aangezien dergelijke trainingen moeilijk buiten uit te voeren zijn, hoef ik de kou en de regen niet te trotseren, maar zit ik binnen op mijn Tacx Neo (#blackFriday) te genieten van het virtuele zonnetje in het virtuele Londen, echte wattages aan het trappen. Let the games begin!


Een reactie achterlaten