(Halve) Bosmarathon Buggenhout – 01:22:39 – 23/373

Net als drie jaar geleden stond ik vandaag aan de start van de (halve) bosmarathon in Buggenhout samen met mijn broer Bart en Kris Van Driessche. Na een toch wel zware trainingsweek was het niet de bedoeling om potten te breken … maar eens gestart ben ik moeilijk te houden natuurlijk …

Bij de start stond ik iets te veel naar achter waardoor ik wat tijd verloren heb en vooral een inspanning moest doen om me in een goed groepje te nestelen. Na enkele kilometers zat ik in een perfect groepje dat stevig doortrok, het was best wel genieten, maar een tempo van 3min45/km bleek toch iets te snel, waardoor ik na 15 kilometer moest lossen. De rest van de wedstrijd op eigen tempo gelopen en gefinished als 23ste in 01:22:39 wat best wel goed is, zeker als je weet dat ik drie jaar terug finishte in 01:20:25 maar dan wel in volle voorbereiding zat voor de marathon in Nice.

Bart en Kris finishten mooi binnen de twee uur, chapeau!

Een reactie achterlaten