400 kilometer op 48 uur

Dit weekend was het prachtig weer, en daar heb ik ten volle van geprofiteerd. Zaterdagochtend om tien uur vertrokken richting Geraardsbergen met als doel 180 kilometer te trainen. Na 120 kilometer kwam ik aan de voet van de muur en dat was genieten. Echt wel super om de muur op te rijden 🙂

Zondag middag vertrokken richting Oudenaarde met als doel 150 kilometer te trainen. Achteraf gezien ben ik wel onder de indruk van het parcours: Kluisberg, Hotond, Eikenberg, Vaerent, Leberg, Berendries, Muur, Bosberg. Jawel, opnieuw de muur 🙂 Na de Berendries stond er nog maar een dikke 100 kilometer op mijn teller, dus nog even naar Geraardsbergen gereden …

Maandagochtend, voor het werk, nog eens 75 kilometer gereden. Tijdens dit tochtje was ik even aan het rekenen: 400 kilometer in 48 uur … behoorlijk indrukwekkend, de basisconditie zit wel goed 🙂

Een reactie achterlaten