Triatlonweekend Viersel KTT

Vorig weekend was het hoogmis voor mijn ploeg, het Kempisch Triatlon Team. Zoals elk jaar organiseert KTT in het laatste weekend van augustus een hele reeks wedstrijden. Elk lid wordt veronderstelt een handje te helpen, ik stond dit jaar van 9 tot 19 uur in de wisselzone: atleten naar hun plaats begeleiden wanneer ze hun fiets komen plaatsen, bij het uitgaan controleren of iedereen wel zijn eigen fiets mee neemt.

Hoewel de dag begon met hevige regen, viel het weer uiteindelijk nog wel mee en was ik niet kletsnat. Het was best wel leuk: het grootste deel van de wedstrijd kunnen volgen, hele mooie fietsen gezien, … Dan begint het steeds weer te kriebelen om ook zo een prachtige tijdritfiets te kopen. Canyon, planet-x of Cervélo, wat zal het worden?

Na tien uur had ik het wel gezien en trok ik terug naar huis. Op zondag stond immers de kwarttriatlon van Viersel op het programma. En ik was behoorlijk moe van tien uur recht te staan …

Een reactie achterlaten