Natuurloop Berlaar – 31/281

Twee weken niet gelopen, waarvan één week platte rust, en toch kon ik het gisteren niet laten om te starten in de natuurloop van Berlaar, een prachtige loop georganiseerd door mijn ploeg. Ik zal wel zien of het gaat, dacht ik bij mezelf.

Aan de start was ik even mijn voornemen om rustig te starten vergeten … De eerste kilometers ging ik vlotjes mee met de kopgroep. Al vlug versnelde de latere winnaar waardoor ik het lastig begon te krijgen. En dat was het begin van het einde. Iets verder keek ik naar mijn hartslag en ik zag 180 staan … Lang geleden dat ik zo een hoge hartslag  gehad heb … De volgende kilometers was het proberen te volgen, maar dat ging steeds slechter en slechter. Lopers liepen me voorbij, naar het einde toe liep ik nog maar tegen 13 kilometer per uur …

31ste plaats, 14,3 kilometer gelopen tegen een gemiddelde van 15 … mijn marathon van Antwerpen liep ik tegen een hoger gemiddelde …

Een reactie achterlaten