Provinciaal kampioenschap Antwerpen: Borsbeek – 1 juni 2009 – 14u30

Provinciaal kampioenschap van Antwerpen …

In tegenstelling tot vorig jaar organiseert de provincie Antwerpen dit jaar wel een provinciaal kampioenschap. Voor het eerst in mijn carrière zullen mijn concurrenten bestaan uit coureurs van de provincie Antwerpen. Benieuwd of het niveau te vergelijken valt met het niveau van Oost – Vlaanderen. Ook vraag ik me af hoeveel deelnemers er zullen zijn. In Oost – Vlaanderen waren er steeds meer dan 150 wielrenners, ik veronderstel dat dit voor de provincie Antwerpen toch iets lager zal liggen.

Vele vragen dus, hetgeen leidt tot een zekere spanning …

Of laat me het onzekerheid noemen … ik sukkel immers met een ontsteking aan mijn ligamenten door het lopen en, hoewel ik hiervan niets voel tijdens het fietsen, zorgt het toch voor een onprettig gevoel.

Afwachten dus … laat ons hopen dat ik kan meeschuiven in een vroege ontsnapping … het ploegenspel zorgt dan wel voor de rest.

Een reactie achterlaten