Koers Strijpen – het resultaat

Strijpen, Zottegem, … door de vele eenrichtingsbanen is het niet zo eenvoudig om Strijpen binnen te komen … Pas een half uur voor de start van de wedstrijd was ik pas ingeschreven … en toch stond ik aan de start op de eerste rij 🙂

Aangezien het terug een oefenkoers was, werden de eerste twee rondjes van het heuvelachtige parcours achter de wagen afgelegd. Toen merkte ik al dat mijn verkoudheid me parten zou spelen tijdens de wedstrijd.

Eens we echt begonnen te koersen, slaagde ik er toch in om vlot mee te draaien. Een paar keer mee gesprongen, een paar keer gedacht dat we met een groepje weg waren. Helaas mocht het niet baten, telkens kwam het peloton terug … Ook mijn individuele poging om uit het peloton weg te raken, duurde slechts een halve ronde.

Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg ik echter meer last van mijn verkoudheid, en voelde ik mijn krachten zo uit mijn benen stromen … Twee ronden voor het einde moest ik het dan ook voor bekeken houden …

Een 35ste plaats op de 54 deelnemers … mmm, niet zo bijster goed dus …

Een reactie achterlaten