Koers Oud-Heverlee

Zondag is het dan eindelijk zo ver, de eerste echte wedstrijd van het seizoen 2009. Om half drie klikken we in onze pedalen voor een mooi parcours langsheen de Zoete Waters van Oud – Heverlee over 106 kilometer.

Net zoals de voorbije jaren verwacht ik een groot deelnemersveld. In tegenstelling tot de voorbije jaren weet ik niet wat ik mag verwachten … Mijn verkoudheid is wel genezen, voorbije week was weer een degelijke trainingsweek, maar door de mindere prestaties tijdens de oefenkoersen zweef ik momenteel niet op wolkjes … Afwachten dus!

0 Comments

Be the first to comment on this article.

Wim De Meesterreply
maart 2, 2009 at 09:20

Awel, nen dikke proficiat met de derde plaats!!!

je vadertje en moedertjereply
maart 3, 2009 at 18:50

Een dikke proficiat met je 3de plaats!
Een fantastische prestatie. we kregen er kippenvel van toen we je zagen sprinten!

Een reactie achterlaten