WK IRONMAN KONA, Hawaï

Aloha, hoe mooi is Hawaï, een echt paradijs! Heaven on earth! Langzaam maar zeker begint het tot me door te dringen hoe zot het is om hier te zijn. Echt genieten, van het eiland, van de zon, van de sfeer!

Hier geraken was minder evident … door een technisch defect aan ons vliegtuig, zaten we enkele uren vast in Zürich… om een lang verhaal kort te maken, we zijn hier een halve dag later aangekomen dan gepland, met tussenlandingen in Zürich, Newark, San Francisco en Los Angeles, om uiteindelijk volledig uitgeput in Kona te landen. Aangekomen rond de middag was het een hele kunst om wakker te blijven tot de avond. De landenparade heb ik dan ook beleefd als een zombie :).

Na een welverdiende nachtrust voelde ik me woensdag al veel beter. Een kilometer gezwommen in de Pacific Ocean, wat een pracht! Visjes in alle kleuren, schildpadden, niet te veel golfslag, echt genieten!

Daarna mijn fiets in elkaar gestoken, en even uitgetest of alles in orde is. En ook hier, genieten. Wat een prachtig zwaar parcours wordt het! Nooit plat, soms behoorlijk stijl en de wind zorgt er voor dat je steeds alert moet blijven! Ik kijk echt uit naar de wedstrijd, op dit parcours hoop ik echt te kunnen knallen!

Tot slot even gelopen, en ook hier zit het gevoel goed. Ik heb weinig last van de hitte en de vochtigheid, dus het vertrouwen voor zaterdag groeit met de dag! Straffe uitspraken ga ik niet doen, ik ga er voluit voor gaan en vooral genieten!

Vanavond naar de racebriefing, morgen alles klaar zetten in de wisselzone. Het zal snel zaterdag zijn, maar ik ben er klaar voor :).

Een reactie achterlaten