Koers Herzele

Twee extra dagen verlof hebben gezorgd voor een ultra lang paasweekend, waar WIJ genoot van een fantastische fietstweedaagse in de Voerstreek. Twee mooie fietstochten doorheen het Voerse heuvellandschap zorgen ervoor dat de batterijtjes terug opgeladen zijn.

Gisteren was het dan koers in Herzele. Opnieuw veel te veel deelnemers, maar liefst 180 … In een stralende zon vertrokken we voor een wedstrijd van 120 kilometer.

Eigenlijk valt er niet veel te zeggen over deze koers: alles is lang samen gebleven, even leek het erop dat ik mee was met een omvangrijke kopgroep, maar na een ronde vond er terug een algemene hergroepering plaats … Kort daarna miste ik helaas de juiste ontsnapping …

De laatste twee ronden werden we nog getracteerd op een onweer: hagel, wind, donder en bliksem … Kletsnat kwamen we over de streep, waarna het zonnetje opnieuw begon te schijnen.

Gelukkig heb ik de koers vlotjes uitgereden, heb ik terug wat wedstrijdkilometers in mijn benen ­čÖé

Een reactie achterlaten