Koers Zele … in het water gevallen …

Eigenlijk zou een mens het moeten weten, eigenlijk zou een mens er rekening mee moeten houden, eigenlijk zou ik zaterdag niet moeten gestart zijn …

Het begon reeds zaterdagochtend: slecht geslapen, moeilijk wakker worden, buiten regen, en weinig zin om iets te doen … In de voormiddag verbeterde het weer wel maar de goesting bleef weg …

Toch ben ik dus gestart in Zele. Als laatste me ingeschreven, waarbij ik nummer 203 kreeg. Ondertussen begon het weer vrij hevig te regenen … Helaas kon de wedstrijd niet starten om half drie … door een onbekende reden stonden we een half uur te nietsen aan de start … en ik moest steeds dringender naar toilet …

Eens gestart, voelde ik dat het wel behoorlijk goed zat met de conditie, maar eens half wedstrijd hield ik het voor bekeken en wierp ik de handdoek in de ring …

Misschien heb ik de voorbije week een beetje teveel getraind waardoor de zin om er tegenaan te gaan volledig bijster was. Deze week las ik dan ook een rustige week in zodat ik volgende week zaterdag uitgerust en vol strijdlust aan de start kom in Ottergem.

Een reactie achterlaten