Gek zijn is gezond … :)

Het is niet alledaags, zelfs een beetje bizar, sommigen bestempelen het misschien gewoon als gek, tsja, het is nu éénmaal zo … gisterenavond heb ik mijn mountainbike hier laten staan op het werk en heb ik mijn loopschoenen aangetrokken om naar huis te gaan. Na een dik uurtje kwam ik thuis aan, het ging vrij vlotjes, het tempo lag vrij hoog, de verkeerslichten waren niet té lastig …

Het is best wel grappig, ik loop gewoon met een hele kudde fietsers mee … als ik even moet lossen, kom ik hen wel terug tegen bij het volgende rode licht 🙂 Ik heb dan ook een licht vermoeden dat die fietsers mij een beetje als gek bestempelen …

En wat hen hiervan helemaal overtuigt, is het feit dat ik deze ochtend dezelfde fietsers ben tegen gekomen, opnieuw al lopend 🙂 Deze ochtend ging alles wel wat moeizamer, niet voldoende gerecupereerd van gisteren. Sommige fietsers gaf ik echter wel weer het nakijken …

Gelukkig dat gek zijn gezond is 🙂

0 Comments

Be the first to comment on this article.

Leenreply
september 18, 2008 at 07:46

Jeroen,

Ik verklaar u hierbij officieel gek! ;o)

Maar goed dat gek zijn gezond is idd… 😀

hieronymosreply
september 18, 2008 at 07:50

Voila, nu is het zelfs al officieel … 🙂

Een reactie achterlaten