#de1000km voor Kom op tegen Kanker

Het Hemelvaartweekend stond volledig in het teken van het fietsen. Naar jaarlijkse gewoonte was het de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Waar Steven en ik vorig jaar één tocht voor ons namen, waren we dit jaar iets ambitieuzer :).

Op zaterdag zijn we van Antwerpen naar Ingelmunster gereden. Daar aangekomen zijn we dan in groep langs Oudenaarde, Geraardsbergen, … terug naar Mechelen gereden. Zalige rit, met onder meer de beklimming van mijn Edelare #zalig #genieten ! Vanuit Mechelen terug naar Antwerpen, met een totaal van 276 kilometer in de benen (https://www.strava.com/activities/1008448618).

De dag erna was nog iets extremer. Van Antwerpen naar Mechelen gefietst, vervolgens in groep richting Ninove én terug. Tot slot via een ommetje terug naar huis. Totaal van 304 kilometer, bijna twaalf uur op de fiets gezeten! (https://www.strava.com/activities/1010443482)

Toch wel behoorlijk zot om op twee dagen 580 kilometer te rijden. En het vreemde is, Steven en ik zaten nog behoorlijk goed. Door constant te eten en te drinken kan je heel wat bereiken! De pijntjes kwamen eigenlijk pas achteraf, maar na een week ben ik terug in optima forma.

En nu start ik met zwemmen 🙂 #roadtoIronman2018

Een reactie achterlaten