Koers Bambrugge – DNF

Koers in Bambrugge, altijd iets speciaal. Het was heel lang geleden dat ik hier nog eens aan de start stond, maar vandaag was het zover. De zon had helaas niet veel zin vandaag, waardoor de hele namiddag vooral nat en winderig was …

Om drie uur vertrokken voor een wedstrijd van 118 kilometer op heel bekend terrein :). In het begin kon ik het niet laten om een paar keer mee te springen in een ontsnapping, maar al snel voelde ik dat dat niet zo een goed idee was. Rijden in het peloton of voorop blijven voor het peloton is nog iets heel anders …

En zelfs het rijden in het peloton werd na een dik uurtje heel lastig, met als resultaat dat ik na anderhalf uur moeten afstappen ben. Het ging gewoon te snel, de tempoversnellingen kon ik niet meer aan. Niet vreemd natuurlijk als je weet dat dit slechts mijn vierde koers is van het seizoen en dat mijn vorige wedstrijd alweer dateert van begin juni …

Het belangrijkste is dat ik het wel leuk vond, en zolang dat blijft, blijven we koersen ­čÖé

Een reactie achterlaten