IRONMAN World Championships 2019

Doel 4000 euro
3485 euro

Aloha, bedankt om mijn crowdfunding pagina te bezoeken!

Mijn naam is Jeroen De Meester. Ik ben papa van drie fantastische kids én gepassioneerd triatleet. Triatlon is ‘my way of life’, het geeft me energie, zin en structuur in het leven.

Tijdens de IRONMAN70.3 LUXEMBOURG heb ik me dit jaar gekwalificeerd voor het wereldkampioenschap halve IRONMAN op 8 september in Nice.

Op 18 augustus kwam mijn levensdroom in vervulling. Tijdens de IRONMAN COPENHAGEN heb ik me gekwalificeerd voor het wereldkampioenschap IRONMAN dat elk jaar plaats vindt in Kona, Hawaii, het mekka van het triatlon!

Op 12 oktober 2019 sta ik aan de start van een ongelooflijke ervaring … samen met jou!

In Hawaii starten is de ultieme droom van elke triatleet. Het is een unieke ervaring door de ligging, het klimaat, de omgeving en de sfeer. Kona is mythisch en ademt triatlon!

En op 12 oktober sta ik daar dus aan de start van één van de grootste en belangrijkste wedstrijden in mijn leven. Veel grootser dan dit wordt het echt niet! Dit komt bovenaan op mijn palmares, dat er ondertussen behoorlijk indrukwekkend uitziet:

  • 2 x IRONMAN, PR: 08:52:42 (7de plaats in age group)
  • 3 x IRONMAN 70.3, PR: 04:18:40 (4de plaats in age group)
  • 9 x marathon, PR: 02:47:30
  • ereplaatsen in het wielrennen (junioren, beloften, elite zonder contract)
  • ereplaatsen op diverse loopwedstrijden

Set the bar to impossible. You never know how high you’ll get when you reach for it

Niet alleen komen er nog een paar intensieve trainingsweken aan en moet er nog heel wat praktisch geregeld worden, maar ook op financieel vlak wordt dit een grote uitdaging:

  • Startticket: 997,72 euro
  • Vlucht naar Hawaii: 1303,27 euro
  • Huis voor één week: 700 euro
  • Transportkosten fiets: circa 500 euro
  • Overige verblijfkosten voor één week: circa 500 euro

Het totale prijskaartje ligt dus fors boven de 4000 euro. Dat is moeilijk alleen te dragen en ik hoop daarom van harte op jullie steun. Alle bedragen zijn meer dan welkom. In ruil krijgen jullie mijn eeuwige dank, de belofte dat ik in Kona het beste van mezelf geef en een symbolisch cadeau:

25 euro

Persoonlijk dankbericht op mijn facebookpagina en website.

50 euro

Alles van 25 euro

+ zelf geschreven postkaart uit Kona

100 euro

Alles van 50 euro

+ digitaal fotoboek met sfeerfoto’s van de hele reis, het eiland en de wedstrijd

250 euro

Alles van 100 euro

+ pastaparty, ik kook en vertel alles wat je wil weten over Kona!

500 euro

Alles van 250 euro

+ zwemtraining door mijn coach Marc Fassaert

Sponsoring door bedrijven kan natuurlijk ook, zowel financieel als met materiaal. Ik zorg voor optimale communicatie via sociale media en website en zichtbaarheid van uw logo of naam tijdens trainingen en tijdens de belangrijkste internationale triatlonwedstrijden (op kledij, fiets, …). Geïnteresseerd? Neem snel contact met me op via jeroen.demeester@live.be.

Alvast van harte bedankt voor jullie steun en enthousiasme!

Jeroen

Bankgegevens

Jeroen De Meester IBAN BE24 9731 5161 1438 BIC ARSP BE 22 Mededeling: Crowdfunding + naam of mailadres

Bijdragers

Saskia Scheltjens Brett Buelens Hyperflex Comm. V Raymond Ruys et Fils BVBA Werner Van Hoof William Lauwers Arno Symons Marijke Hellemans Ann Boydens Marina Christiaens Boydens – De Meester Tom Geerts Diederik Boydens Demuylder Francine Mieke Berckx Soetkin Vanhauwaert Annelies De Mey Carla Gerritsen Herms Lunenborg Lydia Janssens Dirk Aerts Sandra Fauconnier Griet Claerhout D’Haese-D’haeseleer Yannice Argeerts Van Marcke – De Meester Hendrik De Leeuw Tom Burms Minnebo – Vochten Stratenloop Erondegem 31 juli 2020 Matthias Plasmans Dr. Patrick Lannie David Langendries Esther Humbeeck De Windt – De Mil Team Rubenssite Delaei-Schouppe Delaei Filip Lien Ceûppens Keukens Redant Michiel, Sara en Janne Vera Renneboog De Meester-De Kimpe Annelies Valvekens Annelies Croons Valerie Kesselaers Jolien D’Haese De Meester IT Solutions Iris Kockelbergh Baeyens-De Saedeleer D’Haeseleer-De Meester Verbist-Vankriekelsvenne Leonoor De Schepper Koolbrant-De Meester Van de Waeter-D’Haeseleer Carine, Michel, Daan en Maud Jean-Pierre Haesaert Joeri Januarius Museum Plantin-Moretus Morgane Pieters Nico Prinzie Sofie Druyts C.M.Gerritsen Senka Belunjak Walter Dictus Pierre Meulepas Luc Verheyen Barbara Dierickx Vera Nys Steven Windey, Elisabeth en Klara Nathalie Wagemans Rolf Blijleven Judith Van Geystelen Anonieme bijdragers